Mai horoszkóp - a csillagok megmondják, mit hoz a jövő!

A horoszkóp - és azon belül is a mai horoszkóp - a legnépszerűbb jóslási forma. Oldalainkon napi horoszkópokat, heti és havi horoszkópot is talál. Tematikus horoszkópjaink szerelmi életével vagy pénzügyeivel kapcsolatban adnak tanácsot. Ha bármikor kérdése lenne, hívja bátran szakértő jósainkat, segítenek Önnek!

Mai horoszkóp és napi horoszkóp

Válassza ki csillagjegyét a mai horoszkópok közül!

Mai horoszkóp ingyen
Mai horoszkóp és asztrológia

Részletesebb napi horoszkóp érdekli? További kérdése van? Hívja szakértőinket!

 

Halak kos beütéssel - A 007-es Daniel Craig

Az Angliában, 1968. március 02-án, Halak jegyben született Daniel Craigről sokan gondolhatják azt, hogy határozatlan és befolyásolható ember. Pedig a Halak Napjegy ellenére, a legmeghatározóbb születési ábrájában a Kos.

Ebben a végtelenül tüzes, akaratos és önfejű jegyben állt több bolygó is születésekor, többek között olyan meghatározóak is, mint a Hold, a Mars és a Szaturnusz. Kifejezetten nehéz ember, hisz, hogy tovább fűszerezték személyiségét az égiek a Vízöntő Merkúrral, Vénusszal valamint az Oroszlán Jupiterrel. Összességében tehát a legmélyebb befolyást a Kos, a Vízöntő és a Halak teszik rá születési ábrája szerint.

A temperamentumos, ingerlékeny Kos

Lobbanékony temperamentum jellemzi, rajong az azonnali izgalmakért, várni egyáltalán nem szeret; kifejezett leszívja az energiáit, ha késik valami az életében. Vele állandóan mozgásban annak az élete, aki a környezetében él; de néha élénk fantáziáját, sem lehet könnyű elviselni. Az érzékenysége miatt ingerlékeny és kiszámíthatatlan: a családja és a barátai kifejezetten indulatos, szeszélyes, instabil és agresszív embernek tartják; amiért gyakran érheti az a vád, hogy nem mások lelki szükségleteivel. Persze tud ő szeretni is, de ez csak akkor látszik, amikor éppen irányítása alatt tartja saját impulzivitásait.

Az idealista és kritikus Vízöntő

Rajong saját ötleteiért. Sajnos azonban a lelkesedése sokszor csak a tervezgetésre elég, mert fél belevágni és megvalósítani. Attól azonban egyáltalán nem tart, hogy bárki legyőzheti, rá a verseny és a küzdelem serkentőleg hat. Ugyanígy a szabadság és az eredetiség is, amit, ha sikerül megteremtenie és érvényre juttatnia életében gyors és hatékony lesz. Nyilvánvalóan nagyon idealista, kellemes és érdekes tárgyalópartner, bár gyakran érheti kritika lázadó és forradalmi oldalát. Valóban úgy tűnhet, sokszor okoskodik és ritkán ért egyet bárkivel, akár a legjobb barátai nézeteit is képes megkérdőjelezni, úgy hogy maga sincs tisztában vele, hogy ugyanazt mondja, csakaz ellenkező oldalról megközelítve. Mindezt makacsul és kellemetlen formában!

A finnyás Halak

Mint már korábban említettük a Halak jegyében született, a Vénusza pedig a Vízöntőben van. Így a Halak finom elfogulatlansága és a Vénusz izgalma közötti kontraszt szerelmi életében nagyon erős vonal: mindenkinél körültekintőbben választja meg partnerét – mondhatni nagyon finnyás és válogatós –, mégis hirtelen lesz lángolóan szerelmes, majd rajongása nagyon könnyen csapódhat át kiábrándulásba, vagy egyszerű közönybe. A benne rejlő Vízöntő állandó optimista, míg a Halak nagyon is érzi egy kapcsolat határait. Ezért a következetlenségéért is gyakran érheti kritika, melynek mottóját így lehet legegyszerűbben megfogalmazni: „ma őrülten szeretlek, de a holnap már egy más nap”.

Fotó: Profimédia


Vissza
 
 
 
 

Ezoterikus hírek

 
Számmisztika és személyiség

Számmisztika és személyiség

Sok vallás nagy jelentőséget tulajdonít a névnek. Néhány afrikai törzsben például úgy tartják, ha megismerik a neved, halott ember vagy. A zsidó hit szerint pedig a név kapcsolja össze a testet a lélekkel. Születési dátumunk kötött, semmi sem változtathatja meg, de maguk a számok segítenek megismerni a kiválasztott férfit vagy nőt!
 
 
 
Jóslás teafűből

Jóslás teafűből

A távol-keleti spirituális együttlétek, a lelki megújulás fontos kelléke a tea fogyasztása. Akár természetesnek is mondható, hogy a teafű-jóslás is ezen a vidéken, Kínában fejlődött ki. A teafőzés után lerakódott különféle formájú tealevelek önálló, szimbolikus jelentéssel bírnak. Összpontosítson a jövőjét foglalkoztató kérdésre, kattintson a bögrére, és tudja meg mit jósol a teafű! tovább
 
 
 
A hatodik érzék létezik

A hatodik érzék létezik

Egy régi katonai felmérés során a vadászpilóták látását tesztelték. Egyre rövidebb ideig villantották fel előttük repülőgépek képeit, és nekik meg kellett állapítaniuk a gép típusát. Végül a kivetített képek a másodperc oly rövid töredékéig látszódtak a vásznon, hogy a pilóták abban sem voltak már biztosak, hogy egyáltalán repülőgépet láttak-e. tovább
 
 
 
Valéria - Szabad akarattal mindenki rendelkezik

Valéria - Szabad akarattal mindenki rendelkezik

Valéria szerint mindenki szabadon dönt, ő legfeljebb lehetőséget, utakat mutat. A jóslással 5-6 éve foglalkozik, holott gyermekkorában egészen más járt a fejében, akrobata szeretett volna lenni egy cirkuszban a kupola alatt. Gyermekkori furcsa álmai vezették el az ezotériához. tovább
 
 
 
Pedig nem hitt benne...

Pedig nem hitt benne...

Gondolkodik azon, hogy valóban meg akarja-e tudni a jövőjét? Vajon a jóslatok tényleg valóra válnak, vagy mindenkinek azt mondják a jósok, amit hallani szeretne? Mi hisszük, hogy vannak, akik tényleg látják a jövőt, de néha nem minden úgy történik, ahogy gondoljuk. Lindával is ez történt! tovább