Mai horoszkóp - a csillagok megmondják, mit hoz a jövő!

A horoszkóp - és azon belül is a mai horoszkóp - a legnépszerűbb jóslási forma. Oldalainkon napi horoszkópokat, heti és havi horoszkópot is talál. Tematikus horoszkópjaink szerelmi életével vagy pénzügyeivel kapcsolatban adnak tanácsot. Ha bármikor kérdése lenne, hívja bátran szakértő jósainkat, segítenek Önnek!

Mai horoszkóp és napi horoszkóp

Válassza ki csillagjegyét a mai horoszkópok közül!

Mai horoszkóp ingyen
Mai horoszkóp és asztrológia

Részletesebb napi horoszkóp érdekli? További kérdése van? Hívja szakértőinket!

 

Hinni vagy nem hinni, ez itt a kérdés

“Az ábrándok ellen pedig pofon egyszerű az orvosság, ha egyszer rászántátok magatokat. Nem kell más, csak a jó öreg háziszer, az őszinteség… már úgy értem, az őszinteség önmagatokkal." (Eugene O’Neill)

Vajon tényleg nem hiszek? Vagy kínos beismerni, hogy egy picit azér’ mégis?

A minap jósnővel hozott össze a jószerencsém. Biztos százával szeretnének körülöttem jósoltatni, de anyagi, vagy erkölcsi megfontolásból nem veszik igénybe ezt a szolgáltatást. Nekem viszont ott abban a helyzetben, mondhatni munkaköri kötelességből, belépett az aurámba egy középkorú, erősen sminkelt, ezüst színekbe öltözött, szőke jós asszony.

…és mindent tudott. Mondta a szemembe nézve, én pedig nem bólogattam, csak álltam a tekintetét. Majd még többet mondott és én elkezdtem bólogatni. Aztán válaszolgatni, még később kérdeztem is. Mikor befejeződött a múltbalátás-jövendölés, megköszöntük egymás jelenlétét, indultunk volna dolgunkra. A hölgy udvariasan érdeklődött találati arányait tekintve. Ekkor visszazuhantam a valóságba, kirepültem az aurából, távolodtam az energiáitól meg ilyesmi… és jeleztem, hogy nem, nem túl magas. Az arcomra volt írva: „á, én ezt úgysem nem hiszem el”! Köszönés, kényszer vigyor, távozás.

No. Azóta eltelt egy hét. Sokkal jobban nem szippantott magával az ezotéria, de gyakran eszembe jut a szőke asszony, és az ő észlelése. Ami pedig még ennél is többször felötlik az az, vajon miért nem ismertem be, hogy igen, igaz, amiket mond, igen gyakran átélem azokat, amiket megemlít.

Ha átlépem a saját korlátaimat nyitottabb és elfogadóbb leszek a környzetemmel, az ezotériával? Ami pedig még ennél is fontosabb, őszitén beismerem, hogy igen, ez bizony működik?

A következő lehetőségnél kártyát vettetek ezekre a kérdésekre is! :)


Vissza
 
 
 
 

Ezoterikus hírek

 
Számmisztika és személyiség

Számmisztika és személyiség

Sok vallás nagy jelentőséget tulajdonít a névnek. Néhány afrikai törzsben például úgy tartják, ha megismerik a neved, halott ember vagy. A zsidó hit szerint pedig a név kapcsolja össze a testet a lélekkel. Születési dátumunk kötött, semmi sem változtathatja meg, de maguk a számok segítenek megismerni a kiválasztott férfit vagy nőt!
 
 
 
Jóslás teafűből

Jóslás teafűből

A távol-keleti spirituális együttlétek, a lelki megújulás fontos kelléke a tea fogyasztása. Akár természetesnek is mondható, hogy a teafű-jóslás is ezen a vidéken, Kínában fejlődött ki. A teafőzés után lerakódott különféle formájú tealevelek önálló, szimbolikus jelentéssel bírnak. Összpontosítson a jövőjét foglalkoztató kérdésre, kattintson a bögrére, és tudja meg mit jósol a teafű! tovább
 
 
 
A hatodik érzék létezik

A hatodik érzék létezik

Egy régi katonai felmérés során a vadászpilóták látását tesztelték. Egyre rövidebb ideig villantották fel előttük repülőgépek képeit, és nekik meg kellett állapítaniuk a gép típusát. Végül a kivetített képek a másodperc oly rövid töredékéig látszódtak a vásznon, hogy a pilóták abban sem voltak már biztosak, hogy egyáltalán repülőgépet láttak-e. tovább
 
 
 
Valéria - Szabad akarattal mindenki rendelkezik

Valéria - Szabad akarattal mindenki rendelkezik

Valéria szerint mindenki szabadon dönt, ő legfeljebb lehetőséget, utakat mutat. A jóslással 5-6 éve foglalkozik, holott gyermekkorában egészen más járt a fejében, akrobata szeretett volna lenni egy cirkuszban a kupola alatt. Gyermekkori furcsa álmai vezették el az ezotériához. tovább
 
 
 
Pedig nem hitt benne...

Pedig nem hitt benne...

Gondolkodik azon, hogy valóban meg akarja-e tudni a jövőjét? Vajon a jóslatok tényleg valóra válnak, vagy mindenkinek azt mondják a jósok, amit hallani szeretne? Mi hisszük, hogy vannak, akik tényleg látják a jövőt, de néha nem minden úgy történik, ahogy gondoljuk. Lindával is ez történt! tovább