Mai horoszkóp - a csillagok megmondják, mit hoz a jövő!

A horoszkóp - és azon belül is a mai horoszkóp - a legnépszerűbb jóslási forma. Oldalainkon napi horoszkópokat, heti és havi horoszkópot is talál. Tematikus horoszkópjaink szerelmi életével vagy pénzügyeivel kapcsolatban adnak tanácsot. Ha bármikor kérdése lenne, hívja bátran szakértő jósainkat, segítenek Önnek!

Mai horoszkóp és napi horoszkóp

Válassza ki csillagjegyét a mai horoszkópok közül!

Mai horoszkóp ingyen
Mai horoszkóp és asztrológia

Részletesebb napi horoszkóp érdekli? További kérdése van? Hívja szakértőinket!

 

A zene és a gyógyítás az élete - Papa Wango

A két extrém kinézetű, Nyugat-Afrikából származó mágus és előadóművész, Papa Wango és unokaöccse, Djaly, tavaly már meghódította Budapestet. 

Az EZO.TV meghívására érkezett páros táncolt, énekelt, jósolt és bármerre járt, mindenki felé vidámságot sugárzott. A spiritualitás erejét hirdették, miközben az élet derűs oldalát próbálták megmutatni. Idén tavasszal újra viszontláthatjuk őket nálunk!

„Smile will bring a sunshine day” – a mosoly verőfényes napot hoz, hirdette annak idején, még a hetvenes évek közepén az akkor roppant népszerű afrikai-karibi együttes, az Osibisa, toplistás slágerében. Vidámak voltak és eredetiek, meglepőek és mulatságosak, nem hiába hódították meg Amerikát, Japánt, Ausztráliát és a Vén Kontinenst, szinte egy időben. Hasonló jelenség ez a két kedves fickó, a számunkra furcsa nevű Papa Wango és unokaöccse, Djaly, akik különleges képességeiket Afrikában fejlesztették mesteri szintre. A fekete kontinensen tudják, hogy a siker, a szerencse, a gazdagság és a hatalom, ugyanúgy, mint a szenvedés, a nyomor, a baj, mind természetfeletti erők műve. A mágusok dolga, hogy kalauzolják a vándort a sors kifürkészhetetlen útvesztőiben, utat mutassanak, és megoldásokat keressenek. De ki ez két vidám srác valójában?

- Azt hiszem, úgy nyolc éves lehettem, amikor igazából tudatosult bennem, hogy különleges képességeim vannak – emlékszik vissza Papa Wango. - Illetve a szó szoros értelmében nem is különleges, mert ez nálunk családi hagyomány. A nagyapám, akit szintén Papa Wangónak hívnak, a nagyanyám, Fanta Damba, a bácsikám és a kuzinom mind látók és gyógyítók, úgyhogy teljesen természetes, hogy én is ezekkel a képességekkel születtem.

A család a nyugat-afrikai Mali fővárosa, Bamako mellett élt, és él ma is. Papa Wangót serdülő korában a nagyapja terelgette. Ő mondja így, mert szerinte nem tanításról volt szó, hiszen az ilyesmit nem lehet megtanulni. Vagy birtokában van az ember, vagy nincs. Ha pedig látónak, gyógyítónak születik, akkor csak a helyes irányt kell megadni, semmi több. A többi már saját magán múlik. Ő is végső soron ennek a küldetésnek szentelte az életét.

- A legfontosabb, hogy mindig azt nézem, hogyan tudok segíteni az embereknek – magyarázza. – Semmi nem tud boldogabbá tenni, mint amikor valaki, aki pszichiátriai panaszokkal, például depresszióval fordul hozzám, később újra eljön, és azt mondja: „Igazad volt, megfogadtam a tanácsaidat, és megváltozott az életem.” Nekem ez a legnagyobb siker.

Papa Wango szerint az emberek ma sokkal fogékonyabbak a spiritualitás iránt, mint mondjuk 30 évvel ezelőtt. Azt mondja, az ő tudományuk akkor kezdődik, amikor az orvos, vagy a pszichiáter széttárja a kezét, és azt mondja a betegnek: nem tehet semmit. Az emberek pedig hisznek benne, hogy van más módja is a gyógyításnak. Az afrikaiak több ezer éves hagyományokat őriznek, apáról fiúra adják az ősi tudást, tapasztalatot. Most már az úgynevezett „civilizált világ” is egyre inkább hisz ebben. Papa Wango a németországi Stuttgartban él, de kéthavonta Bamakóba utaztat egy csoportot (európaiakat, amerikaiakat), akik gyógyulásra vagy csak megtisztulásra vágynak, a spirituális erővel felruházott folyó, a Niger vizében.

Papa Wango állandó kísérője, unokaöccse, Djaly útját egyengeti. Bár ő azt mondja, már nem sok mindent taníthat neki, a fiú - aki poénból kitartóan 12 évesnek vallja magát - ellenben úgy gondolja, még nem áll készen a gyógyítói feladatokra. Nagybácsiját kemény embernek tartja, szigorú mesternek, akitől érdemes mindent ellesni. Djaly kiválóan beszél németül és angolul, remekül táncol és énekel, amit a duettjükben mindenki meg is csodálhat a fellépéseik során.

Többet akar tudni róluk? Megnézheti a rólluk készült videókat, meghallgathat egy rádiófelvételt és böngészhet a képgalériában is!


Vissza
 
 
 
 

Ezoterikus hírek

 
Számmisztika és személyiség

Számmisztika és személyiség

Sok vallás nagy jelentőséget tulajdonít a névnek. Néhány afrikai törzsben például úgy tartják, ha megismerik a neved, halott ember vagy. A zsidó hit szerint pedig a név kapcsolja össze a testet a lélekkel. Születési dátumunk kötött, semmi sem változtathatja meg, de maguk a számok segítenek megismerni a kiválasztott férfit vagy nőt!
 
 
 
Jóslás teafűből

Jóslás teafűből

A távol-keleti spirituális együttlétek, a lelki megújulás fontos kelléke a tea fogyasztása. Akár természetesnek is mondható, hogy a teafű-jóslás is ezen a vidéken, Kínában fejlődött ki. A teafőzés után lerakódott különféle formájú tealevelek önálló, szimbolikus jelentéssel bírnak. Összpontosítson a jövőjét foglalkoztató kérdésre, kattintson a bögrére, és tudja meg mit jósol a teafű! tovább
 
 
 
A hatodik érzék létezik

A hatodik érzék létezik

Egy régi katonai felmérés során a vadászpilóták látását tesztelték. Egyre rövidebb ideig villantották fel előttük repülőgépek képeit, és nekik meg kellett állapítaniuk a gép típusát. Végül a kivetített képek a másodperc oly rövid töredékéig látszódtak a vásznon, hogy a pilóták abban sem voltak már biztosak, hogy egyáltalán repülőgépet láttak-e. tovább
 
 
 
Valéria - Szabad akarattal mindenki rendelkezik

Valéria - Szabad akarattal mindenki rendelkezik

Valéria szerint mindenki szabadon dönt, ő legfeljebb lehetőséget, utakat mutat. A jóslással 5-6 éve foglalkozik, holott gyermekkorában egészen más járt a fejében, akrobata szeretett volna lenni egy cirkuszban a kupola alatt. Gyermekkori furcsa álmai vezették el az ezotériához. tovább
 
 
 
Pedig nem hitt benne...

Pedig nem hitt benne...

Gondolkodik azon, hogy valóban meg akarja-e tudni a jövőjét? Vajon a jóslatok tényleg valóra válnak, vagy mindenkinek azt mondják a jósok, amit hallani szeretne? Mi hisszük, hogy vannak, akik tényleg látják a jövőt, de néha nem minden úgy történik, ahogy gondoljuk. Lindával is ez történt! tovább