Mai horoszkóp - a csillagok megmondják, mit hoz a jövő!

A horoszkóp - és azon belül is a mai horoszkóp - a legnépszerűbb jóslási forma. Oldalainkon napi horoszkópokat, heti és havi horoszkópot is talál. Tematikus horoszkópjaink szerelmi életével vagy pénzügyeivel kapcsolatban adnak tanácsot. Ha bármikor kérdése lenne, hívja bátran szakértő jósainkat, segítenek Önnek!

Mai horoszkóp és napi horoszkóp

Válassza ki csillagjegyét a mai horoszkópok közül!

Mai horoszkóp ingyen
Mai horoszkóp és asztrológia

Részletesebb napi horoszkóp érdekli? További kérdése van? Hívja szakértőinket!

 

Az érzelmek csakrája

A szakrális csakra a kreativitás központja. Az érzelmek és az ösztönök birodalma, az anya-gyerek, illetve a férfi-nő kapcsolatok felelőse. Itt koncentrálódik a megnyílásra és a feloldódásra való képesség.

Itt koncentrálódik a megnyílásra és a feloldódásra való képesség. Ezen keresztül érvényesülnek megtermékenyítő és a befogadó energiáink, és ennek működése felel szexuális viselkedésünkért. Szexcsakránk a nemi szervek és a köldök között található. Fő feladata a férfiaknál az ivarszervekre korlátozódik: itt születnek a továbbörökítő anyagok. A hölgyeknél ugyanez a terület a befogadásért felel. Ha a szakrális csakra gátak nélkül működik, mi nyitottak vagyunk, bátran megéljük érzelmeinket, szabad utat adunk teremtő erőinknek. Cselekedeteink ösztönösek, életünk minden területére a termékenység jellemző.

Zavarai

Ha intim együttléteinket érzelemmentesség, vagy önmagunk előtérbe helyezése jellemzi, szexcsakránk kibillen az egyensúlyából. Erre utal a túlzott szexuális fantáziálás, vagy az elfojtott szenvedélyesség. A csakra alulműködésének indoka a gyerekkorban keresendő.Ha szüleink nem figyeltek ránk eléggé, takarékoskodtak az öleléssel, elzárkóztak a szexuális tárgyú beszélgetések elől, felnőttként sok gondunk lehet önmagunkkal és párkapcsolatainkkal. Önértékelési zavarokkal, küzdhetünk, alábecsülhetjük vonzerőnket. Ha azonban érzelmeinket és szexualitásunkat nem merjük megélni, ez életünk más területein is gátakat képez bennünk.


Betegségei

A szexcsakra diszharmonikus működésére utalhatnak a következő betegségek:

• Puffadás, felfúvódás: ki nem mondott konfliktusokra figyelmeztet.

• Étkezési gondok: saját nemiségünk elutasítása váltja ki.

• Méhproblémák: a szüléstől való félelem okozza.

• Petefészek elváltozások: feldolgozatlan érzelmi sérülések hatására alakulnak ki.

• Prosztatazavarok: a férfiasság megélésének nehézségeire utalnak.

• Hereproblémák: a szextől való idegenkedést jelzik.

Gyógyítása

• Vízterápia: A csakra uralkodó eleme a víz. Fogyasszunk napi 2-3 liter folyadékot, rendszeresen vegyünk tengeri sós, szódabikarbónás vagy illóolajos fürdőt.

• Hangterápia: a természet hangjai, a víz csobogása vagy a madarak éneke jótékonyan hat szexcsakránk működésére.

• Színterápia: a csakra színe a narancssárga, amely energiát sugároz, és megszabadít minket betokosodott érzelmeinktől. Ha a szexcsakra alulműködik, viseljünk ilyen árnyalatú ruhákat; aludjunk narancs ágyneműben, együnk ilyen színű ételeket (sárgabarack, répa, sárgadinnye). Amennyiben ez az energiacentrumunk túlműködést mutat, tompítsuk túlfűtöttségünket kék ruhadarabok viselésével.

• Táncterápia: minden energikus, életörömöt sugalló tánc alkalmas arra, hogy egyensúlyba hozza a szexcsakrát, és ellazítsa az annak megfelelő testtájakat.

• Drágakő-terápia: a karneol segít megélni a pillanat adta örömöket, megszünteti félelmeinket, és harmonizálja érzelmi egyensúlyunkat. A borostyán erősíti az önbizalmunkat, az önállóságunkat és felébreszti bennünk az életörömöt.

• Aromaterápia: az ilang-ilang édes illata nemi izgatószer, segít szabadjára engedni érzelmeinket, míg a szantálfa illata élénkíti a fantáziát.

• Jóga-terápia: a szakrális csakrát kiegyensúlyozó jógapozíciók a Napüdvözlet, a Kobra és a Kerék, de jó hatással lehet ránk a partnerünkkel közösen végzett Tantra jóga gyakorlása is.

• Alvásterápia: a csakra működési zavaraira megfelelő gyógymód lehet, ha embriópózban alszunk, mert az védettséget, biztonságérzetet ad.


A szexközpont kiegyensúlyozása

• Helyezkedjünk el kényelmesen és összpontosítsunk a légzésünkre! Képzeljük el, hogy narancssárga fényt lélegzünk be, és eljuttatjuk azt a szakrális csakránkba! Ott az elhasznált energiák feloldódnak, és a kilégzéssel távoznak a testünkből.

• Két tenyerünket tegyük a hasunkra, a méh felső része fölé. 4-5 percen keresztül koncentráljunk arra, hogy narancsszínű energiafolyam mossa át a szervünket, majd a salakanyagot kiüríti a területről. A műveletet ismételjük meg úgy is, hogy a veséinken tartjuk a tenyerünket.

EZO Élet Magazin


Vissza
 
 
 
 

Ezoterikus hírek

 
Számmisztika és személyiség

Számmisztika és személyiség

Sok vallás nagy jelentőséget tulajdonít a névnek. Néhány afrikai törzsben például úgy tartják, ha megismerik a neved, halott ember vagy. A zsidó hit szerint pedig a név kapcsolja össze a testet a lélekkel. Születési dátumunk kötött, semmi sem változtathatja meg, de maguk a számok segítenek megismerni a kiválasztott férfit vagy nőt!
 
 
 
Jóslás teafűből

Jóslás teafűből

A távol-keleti spirituális együttlétek, a lelki megújulás fontos kelléke a tea fogyasztása. Akár természetesnek is mondható, hogy a teafű-jóslás is ezen a vidéken, Kínában fejlődött ki. A teafőzés után lerakódott különféle formájú tealevelek önálló, szimbolikus jelentéssel bírnak. Összpontosítson a jövőjét foglalkoztató kérdésre, kattintson a bögrére, és tudja meg mit jósol a teafű! tovább
 
 
 
A hatodik érzék létezik

A hatodik érzék létezik

Egy régi katonai felmérés során a vadászpilóták látását tesztelték. Egyre rövidebb ideig villantották fel előttük repülőgépek képeit, és nekik meg kellett állapítaniuk a gép típusát. Végül a kivetített képek a másodperc oly rövid töredékéig látszódtak a vásznon, hogy a pilóták abban sem voltak már biztosak, hogy egyáltalán repülőgépet láttak-e. tovább
 
 
 
Valéria - Szabad akarattal mindenki rendelkezik

Valéria - Szabad akarattal mindenki rendelkezik

Valéria szerint mindenki szabadon dönt, ő legfeljebb lehetőséget, utakat mutat. A jóslással 5-6 éve foglalkozik, holott gyermekkorában egészen más járt a fejében, akrobata szeretett volna lenni egy cirkuszban a kupola alatt. Gyermekkori furcsa álmai vezették el az ezotériához. tovább
 
 
 
Pedig nem hitt benne...

Pedig nem hitt benne...

Gondolkodik azon, hogy valóban meg akarja-e tudni a jövőjét? Vajon a jóslatok tényleg valóra válnak, vagy mindenkinek azt mondják a jósok, amit hallani szeretne? Mi hisszük, hogy vannak, akik tényleg látják a jövőt, de néha nem minden úgy történik, ahogy gondoljuk. Lindával is ez történt! tovább